25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Αποκάλυψη: Έρευνα από ανεξάρτητο γραφείο για την υπόθεση Λινού ζήτησε η Κουμουνδούρου

Ημερομηνία:

Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει γύρω από τις επιχορηγήσεις του ινστιτούτου «Prolepsis» της Αθηνάς Λινού δεν έχουν αφήσει αδιάφορη την Κουμουνδούρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υιοθετεί ή απορρίπτει a priori το οτιδήποτε καταγγέλλεται ή έχει λεχθεί από οποιαδήποτε πλευρά αυτές τις μέρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που διαθέτει το topontiki.gr, το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από ανεξάρτητη εταιρία να ελέγξει κάθε πτυχή του θέματος, μετά τα όσα έχουν γραφτεί στον τύπο και έχει καταγγείλει ο βουλευτής Παύλος Πολάκης.

Θεωρήθηκε ότι έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση, με την επισήμανση συγκεκριμένων στοιχείων και παράθεση εγγράφων, απαιτείται να υπάρξει μία διαδικασία αποσαφήνισης, που να μην αφήνει την παραμικρή σκιά. Και είτε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα και να μην υπάρχει η οποιαδήποτε ένσταση και αμφισβήτηση για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είτε να ληφθούν αποφάσεις εάν πρόκειται για κάτι πολιτικά μεμπτό.

Η Κουμουνδούρου θέλει με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει να σέρνεται μία ιστορία που μόνο κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως όταν είναι απότοκο μίας σύγκρουσης ανάμεσα σε μία βουλευτή και ένα στέλεχος – έστω και διαγραμμένο από την κοινοβουλευτική ομάδα – του κόμματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε τηλεφωνικά με την κυρία Λινού, η οποία βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ενημέρωσε για τις κινήσεις του κόμματος. Με την επιστροφή της βουλευτή στην Αθήνα αναμένεται να γίνει συνάντηση των δύο για να υπάρξει κι από κοντά οποιαδήποτε ενημέρωση του προέδρου, κριθεί αναγκαία.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσωρινή φιλοξενία στην Αγυιά για τους μετανάστες που βρέθηκαν στη Γαύδο

Σε χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται...

Από το Σπολέτο της Ιταλίας στα Χανιά για… εκπαίδευση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα ευρωπαϊκό έργο “PON...

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Γ. Παπαντωνίου

Aθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου για ξέπλυμα...