25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ερωτήματα γύρω από την αναβολή της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης της ΕΤΑΝΑΠ

Ημερομηνία:

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΝΑΠ-Samaria, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Αυγούστου, αναβλήθηκε για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση για την αναβολή της συνέλευσης ελήφθη μετά από αίτημα της Attica Group, ενός από τους βασικούς μετόχους της εταιρείας. Οι λόγοι που οδήγησαν στην αναβολή δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Η ΕΤΑΝΑΠ-Samaria, μια εταιρεία με μακρά ιστορία και σημαντικό ρόλο στην τοπική οικονομία, παράγει το δημοφιλές εμφιαλωμένο νερό «Σαμαριά». Η Γενική Συνέλευση αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό για την εταιρεία, καθώς κατά τη διάρκειά της λαμβάνονται αποφάσεις που αφορούν τη στρατηγική της και την πορεία της.

Η αναβολή της συνέλευσης προκάλεσε ενδιαφέρον και αναμονή στην τοπική κοινότητα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην εταιρεία.

Μεταξύ αυτών που εξέφρασαν την έκπληξή τους για την αναβολή ήταν και ο μέτοχος της ΕΤΑΝΑΠ, Ευτύχης Κουκουτσάκης.

Σε σχετική ανάρτησή του αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει μεθόδευση:

Σήμερα το πρωί ήρθα και πάλι σε επαφή με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Φτάνοντας στον όμορφο Στύλο για να λάβω μέρος στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΝΑΠ γεμάτος αισιοδοξία καθώς η εταιρία μας είχε άλλη μία κερδοφόρα χρονιά και έτοιμη να ενημερώσει τους μετόχους για την συνεχές ανοδική πορεία της, και την στιγμή που ξεκινούσαμε την Συνέλευση σηκώθηκε όρθιος ένας κύριος που εκπροσωπεί μεγάλο-εταιρία που κατέχει το 30 και κάτι % τον μετοχών με αίτημα που ζητούσε χωρίς καμία απολύτως εξήγηση αναβολή της γενικής συνελεύσεως για της 14 Σεπτεμβρίου.

Πριν δύο έτη και πάλι οι εκπρόσωποι τον συγκεκριμένων μετοχών έκαναν ξανά αυτό ακριβώς το πράγμα με στόχο να αλλοιώσουν κατά την προσωπική μου γνώμη την παρουσία τον υπολοίπων μετόχων ώστε με το δικό τους ποσοστό και αυτό τον δικών τους ανθρώπων να οδηγήσουν το τιμόνι της εταιρίας μας προς άγνωστη και αβέβαια κατεύθυνση.

Επειδή έχω δει τη συμβαίνει σε εταιρίες που ακολουθούν αυτό τον δρόμο κάνω δημόσια έκκληση σε όλους τους μετόχους όποιο και αν είναι το ποσοστό που κατέχουν στις 14 Σεπτεμβρίου να είναι παρών και να δώσουν ηχηρό μήνυμα κάτω τα χέρια σας από την εταιρία μας.

Την εταιρία που οραματίστηκε ο αείμνηστος Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης, την εταιρία που μόχθησαν οι πατεράδες μας να κρατήσουν όρθια της δύσκολες εποχές .

Και τέλος την εταιρία που χρόνια τώρα όχι μόνο διατηρεί μεγάλο αριθμό εργαζομένων συντηρώντας αυτούς και της οικογένειες τους, την εταιρία που λογαριάζει και τον μέτοχο δίνοντας του κάθε χρόνο ένα χορτάτο μέρισμα για τη λεφτά του. Την εταιρία που επενδύει συνεχώς στο περιβάλλον, στην ανάπτυξη, στη φιλανθρωπία και πολλά άλλα .

Ζητάω λοιπών στις 14 Σεπτεμβρίου να είστε όλοι στο πλευρό μας για να δώσουμε το μήνυμα ότι αν και ο Λύκος άλλαξε προβιά δεν θα τον βάλουμε μέσα στο κοπάδι μας γιατί εμείς αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε ότι προοδεύει και συγχρονίζει τον τόπο μας να συνεχίζει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Για αυτό πρέπει να συμβάλουμε στην άριστη λειτουργεία τις ΕΤΑΝΑΠ και να μην επιτρέψουμε ποτέ να πέσει θύμα κανενός και ιδιαιτέρως θύμα ρακοσυλλεκτών.

Με εκτίμηση
Ευτύχιος Αντωνίου Κουκουτσάκης
Μέτοχος ΕΤΑΝΑΠ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ