25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Γάμος Κασσελάκη – Τάιλερ: Σήμερα η ανταλλαγή όρκων στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης και το πάρτι στην Casa Skordili με γνωστό dj της Μυκόνου

Ημερομηνία:

Στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης ανταλλάσσουν γαμήλιους όρκους σήμερα Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ, παρουσία περίπου 130 προσκεκλημένων.

Για την τελετή έχει επιστρατευτεί εξειδικευμένος wedding planner από τις ΗΠΑ, ο οποίος είχε φροντίσει και για την κράτηση του χώρου εδώ και μήνες.

Η τελετή θα γίνει στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου, που προσφέρει πανοραμική θέα.

Το ζευγάρι επέλεξε μπουφέ αντί για καθιστό δείπνο, με πρωταγωνιστές τοπικά προϊόντα της Κρήτης, όπως αρνί, πίτες, τυριά, μέλι, ρακή, κρασιά και σπιτική λεμονάδα.

Η εν λόγω λεμονάδα προσφέρεται στο κτήμα με χοντρό μακαρόνι αντί για πλαστικό καλαμάκι.

Η βραδιά θα συνοδεύεται φυσικά από μουσική που φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει από βιολιά μέχρι λαούτο και λύρα.

Οι καλεσμένοι δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, καθώς θα τους περιμένει μια τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι.

Θα ακολουθήσει μετά τις 20.00 το γαμήλιο πάρτι σε μία ιδιωτική βίλα, στην Casa Scordilli, στο Ακρωτήρι των Χανίων, με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει αδιαμφισβήτητα η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων. Τους 130 καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ της Μυκόνου.

Χθες το ζευγάρι είχε προγραμματίσει ένα pre wedding δείπνο και πάρτι σε κτήμα έξω από τα Χανιά, στην περιοχή του Αποκόρωνα. Πρόκειται για ένα ονειρικό τοπίο με αιωνόβιο ελαιώνα και τον διάδρομο 30 μέτρων με κυπαρίσσια Τοσκάνης. Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα γίνει το αποχαιρετιστήριο beach πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του Χανίων, σε πολύ γνωστό beach bar.

Σημειώνεται ότι το γλέντι για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του υποδέχθηκαν καλεσμένους τους σε ταράτσα γνωστού μαγαζιού με θέα το ενετικό λιμάνι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, το ζευγάρι έφυγε από το εστιατόριο και πήγε σε ένα γνωστό μπαρ μέσα στην παλιά πόλη των Χανίων για να συνεχίσει τη διασκέδασή του.

Μετά το πέρας των γαμήλιων εκδηλώσεων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις περιοδείες στην Κρήτη και θα μεταβεί σε Ηράκλειο και Λασίθι την επόμενη εβδομάδα.

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή για το τραγικό δυστύχημα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας...

Νέο αίτημα Μαλανδράκη για δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο λιμάνι Κολυμπαρίου

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, επανέρχεται με νεότερο...

Γνωριμία με τον Κρητικό Λαβύρινθο

Προβολή και συζήτηση αφιερωμένη στον κρητικό Λαβύρινθο, μυθολογικό και...