21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης πήγε στο γάμο του Κασσελάκη και γράφει τις εντυπώσεις του

Ημερομηνία:

«Η δυσανεξία των διαφωνούντων δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό και τον άνθρωπο Στέφανο Κασσελάκη. Χαίρομαι που η συντριπτική πλειοψηφία της βάσης το καταλαβαίνει αυτό και μπορεί να δει την αλήθεια» γράφει στο facebook ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης, ο οποίος είναι καλεσμένος στο γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ Μπακμπέθ.

Ο κ. Παπαδημητριάδης μιλά με τα καλύτερα λόγια, έχοντας μέσω της προσωπικής επαφής με τον κ. Κασσελάκη και το περιβάλλον του, χρησιμοποιώντας μία ανθρώπινη και συναισθηματική επαφή, αλλά αφήνοντας και αιχμές για όσους αμφισβητούν τον πρόεδρο του κόμματος.

Γράφει ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης:

«Έχοντας την τιμή να παρευρίσκομαι στους εορτασμούς για το ΓΑΜΟ του Στέφανου και του Τάιλερ, ανάμεσα σε ανθρώπους από όλες τις φάσεις της ζωής τους και από πολλές διαφορετικές γωνιές του κόσμου, διαπιστώνω από πρώτο χέρι την ακλόνητη πίστη τους στον Στέφανο, σε όσα αντιπροσωπεύει και στην εξαιρετική του ικανότητα να συντονίζει, να οργανώνει και να εμπνέει.

Οι καλεσμένοι μοιράζονται ιστορίες για το πώς από πολύ νεαρή ηλικία έδειχνε τα πρώτα σημάδια της ηγετικής του ικανότητας, για το προσωπικό του ταλέντο να ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες, αλλά και ότι στα δύσκολα στέκεται πάντα δίπλα σε όλους.

Με εντυπωσίασε το παράδειγμα ενός δικηγόρου από τη Νέα Υόρκη, φίλου του από το κολλέγιο που έχει έρθει εδώ με τη γυναίκα του. Τον ευχαρίστησε δημόσια: «Προέρχομαι από μία χαμηλή εισοδηματική τάξη και οφείλω στη διαρκή παρακίνηση του Στέφανου ό,τι είμαι σήμερα».

Όλοι δείχνουν απεριόριστο σεβασμό για την ακεραιότητά του, την ειλικρίνειά του και τη μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας.

Είναι προφανές σε εμένα ότι ο Στέφανος δεν είναι απλά ένας πολιτικός, αλλά ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη πολλών και ολότελα διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων, με τις πράξεις και τις επιλογές του.

Μα είναι αυτή η πολύ ιδιαίτερη ικανότητά του να ενώνει, να καθοδηγεί και να οραματίζεται που μας δίνει την έμπνευση και τη δύναμη να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Η δυσανεξία των διαφωνούντων δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό και τον άνθρωπο Στέφανο Κασσελάκη. Χαίρομαι που η συντριπτική πλειοψηφία της βάσης το καταλαβαίνει αυτό και μπορεί να δει την αλήθεια, πίσω από τα προσωπικά κίνητρα – με το ένστικτο.

Για αυτό και η βάση έχει μιλήσει. Απλώς κάποιοι δεν ακούν γιατί φωνάζουν υπερβολικά δυνατά το δικό τους όνομα».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...