20.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Εμμανουέλα Κατζουράκη: «Δεν είπα ποτέ ότι υφίσταμαι σεξουαλική παρενόχληση από τα 16 μου μέχρι και σήμερα»

Ημερομηνία:

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη με δήλωσή της στον ΠΣΑΤ τόνισε ότι ποτέ δεν είπε ότι είναι θύμα βιασμού.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Δεν περίμενα ποτέ να πάρει τέτοια τροπή το θέμα. Δεν είπα ποτέ ούτε ότι είμαι θύμα βιασμού, ούτε ότι “Υφίσταμαι σεξουαλική παρενόχληση από τα 16 μου μέχρι και σήμερα”. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός και είναι απαράδεκτος αυτός που το έγραψε έτσι και θεώρησε ότι έχει καλύψει το θέμα. Ήθελε να βγάλει έναν δυνατό τίτλο, τελικά ξεκίνησε μια απίστευτη παραπληροφόρηση. Να ακούσει όποιος θέλει το podcast, θα δει πόσο ξεκάθαρη ήμουν.

Θα καταλάβει οτι προσπάθησα να θίξω το πόσο λυπηρό είναι που όλες οι γυναίκες περνάμε καθημερινά από καταστάσεις που μας φέρνουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, και εκεί ανέφερα το σεξιστικό σχόλιο που άκουσα στα 16 μου και με ταρακούνησε. Έχω ακούσει διαφορα σεξιστικά σχόλια, χρόνια τώρα, και είναι κρίμα που το λέω, αλλά δεν είναι κάτι πρωτάκουστο, ρωτήστε μια οποιαδήποτε γυναίκα δίπλα σας, κάτι ανάλογο θα έχει περάσει και εκείνη.

Απαράδεκτο το ότι κατέληξε έτσι το πράγμα, εγώ ήθελα να περάσω το μήνυμα πως δεν πρέπει να είναι ταμπού τέτοια θέματα, και ότι είναι σημαντικό το ναμιλήσεις χωρίς να υπάρχει στίγμα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να το περάσω αυτό τομήνυμα. Δεν είμαι θύμα βιασμού. Δεν θεωρώ ότι έδειξα κάτι τέτοιο. Παρακαλώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη διόρθωση και την αποκατάσταση των γεγονότων» καταλήγει στη δήλωσή της η Εμμανουέλα Κατζουράκη.

gazzetta.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...