22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Εκδήλωση Ινστιτούτου Ελιάς Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου με θέμα «πιστοποιημένο πολλαπλασιαστικό υλικό-Εξελίξεις και προοπτικές»

Ημερομηνία:

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πιστοποιημένο πολλαπλασιαστικό υλικό-Εξελίξεις και προοπτικές».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/9/2024  12:00-13:30 στο κεντρικό κτήριο.

Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ένωσης Φυτωριούχων Ελλάδας, της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς, Φυτωριούχοι και Ειδικοί επιστήμονες.

Το πρόγραμμα εκδήλωσης

12:00-12:10 Άφιξη συμμετεχόντων-Χαιρετισμοί
12:10-12:20 Παρουσίαση Έργου «Δημιουργία προβασικών, βασικών και πιστοποιημένων φυτειών ελιάς, εσπεριδοειδών και συκιάς–ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΥΤΩΡΙΑ» Δρ. Γ. Κουμπούρης, Υπεύθυνος Εργαστηρίου Ελαιοκομίας, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Χανιά, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
12:20-12:30 «Πολλαπλασιαστικό υλικό και εξελίξεις στην καλλιέργεια εσπεριδοειδών» Δρ. Β. Ζιώγας, Υπεύθυνος Εργαστηρίου Εσπεριδοειδών, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Χανιά, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
12:30-12:40 «Πολλαπλασιαστικό υλικό και εξελίξεις στην καλλιέργεια ελιάς» Δρ. Ι. Μανωλικάκη, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Χανιά, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
12:40-12:50 «Πολλαπλασιαστικό υλικό και εξελίξεις στην καλλιέργεια αβοκάντο» Δρ. Θηρεσία-Τερέζα Τζατζάνη, Υπεύθυνη Εργαστηρίου Υποτροπικών Φυτών, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Χανιά, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
12:50-13:00 «Ανάγκες και προοπτικές φυτωριακών επιχειρήσεων» Σωτήριος Σαλής, Πρόεδρος Ένωσης Φυτωριούχων Ελλάδος
13:00-13:30 Στρογγυλό τραπέζι-Συζήτηση Δρ. Ελισάβετ Χατζηβασιλείου (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Αικατερίνη Μιστακίδου (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς ΔΟΕΠΕΛ), Γεώργιος Πάγκαλος (Φυτώρια Πάγκαλος), Δρ. Γεώργιος Κουμπούρης, Δρ. Ανδρέας Ντούλης, Δρ. Βασίλειος Γκισάκης  (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), Μιχαήλ Πλατής (Αγροαναπτυξιακή), Δρ. Χριστίνα Βαρβέρη (Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο).
13:30 Ελαφρύ γεύμα

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2 «Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου (project) των επιχειρησιακών ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας», του Υπομέτρου 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020)» εθνικής και διακρατικής εμβέλειας και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, (κωδικός έργου:Μ16ΣΥΝ2-00156).

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...