18.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Αποκορώνου ζητά επέκταση της ναυαγοσωστικής περιόδου

Ημερομηνία:

Η Λαϊκή Συσπείρωση απευθύνει ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο, ζητώντας την παράταση της περιόδου παροχής ναυαγοσωστικής κάλυψης στις παραλίες του Δήμου και κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης υπογραμμίζουν ότι η παρουσία μεγάλου αριθμού λουομένων στις παραλίες του Δήμου, ακόμη και κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, καθιστά απαραίτητη την ύπαρξη ναυαγοσωστών για την ασφάλεια των πολιτών. Επισημαίνουν, μάλιστα, ότι περιστατικά πνιγμού στο παρελθόν έχουν καταδείξει την αναγκαιότητα συνεχούς επιτήρησης των θαλάσσιων χώρων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον Δήμο να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επέκταση της ναυαγοσωστικής περιόδου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών.

Πιο αναλυτικά, στο κείμενο το οποίο υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αποκορώνου αναφέρονται τα εξής:

Κ. Δήμαρχε

Η ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες του Δήμου μας, τελειώνει όπως κάθε χρόνο, τριάντα Σεπτέμβριου αν και όλο τον Οκτώβριο είναι γεμάτες από κόσμο, ντόπιους αλλά και τουρίστες.

Χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη, όλοι αυτοί οι λουόμενοι θα βρίσκονται σε εν δυνάμει κίνδυνο και θα αποτελεί ατομική τους ευθύνη, η προστασία τους από πνιγμό.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το 2022  Οκτώβριο μήνα, είχε χαθεί συνάνθρωπος μας αβοήθητος σε παραλία του Δήμου  μας.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση, η ασφαλής κολύμβηση είναι πολύ σημαντικό θέμα και απαιτείται η ναυαγοσωστική κάλυψη και τον Οκτώβριο.

Σας καλούμε κ. Δήμαρχε να μην λήξει η  ναυαγοσωστική κάλυψη τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά να επεκταθεί  και τον Οκτώβριο αφού προσέρχεται καθημερινά  μεγάλος αριθμός λουόμενων  στις  παραλίες του Δήμου μας.

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση δημοτικοί σύμβουλοι

Μελισσάκης Νικήτας

Ζώης Σταύρος

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός μετανάστης στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά από ξυλοδαρμό

Nεκρός μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε το πρωί...

Χανιά: Συνελήφθη 16χρονη για ξυλοδαρμό συμμαθητή της – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας της

Νέο περιστατικό σχολικής βίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα...

Μαρία Καρυστιανού: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου

Την παρακολούθηση του τηλεφώνου της αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού. Σε συνέντευξή...