28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού – Μάχη για τη ζωή της

Ημερομηνία:

Κρίσιμες για τη ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδίου θεωρούνται οι επόμενες ώρες, μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου και την εσπευσμένη μεταφορά της στη ΜΕΘ του θεραπευτηρίου «Υγεία», όπου και νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, «η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο υπέφερε από έντονη κεφαλαλγία, ωστόσο βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει. Μόλις στο τρίτο τραγούδι, όμως, το «Τα λόγια είναι περιττά», στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια άρχισε να παραπατάει και τελικά κατέρρευσε λιπόθυμη στη σκηνή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια , όπου μεταφέρθηκε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και είχε επικοινωνία με το περιβάλλον. Τελικά, το ασθενοφόρο την παρέλαβε μετά από περίπου μια ώρα και τη μετέφερε στο «Υγεία», όπου και μετά από μαγνητική τομογραφία, διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η μεγάλη τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες σε αυτά τα περιστατικά. Για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας αναμένεται και δεύτερη ανακοίνωση μέσα στην ημέρα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κόρη της, Τζωρτίνα.

Σημειώνεται ότι το κοινό που βρισκόταν στο Ηρώδειο «πάγωσε» όταν είδε τη μεγάλη ερμηνεύτρια να καταρρέει επί σκηνής, ενώ σχεδόν μισή ώρα μετά το δραματικό περιστατικό ο διοργανωτής ανακοίνωσε ότι η συναυλία ακυρώνεται οριστικά και ο κόσμος αποχώρησε από το θέατρο.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ