Ορκίστηκε σήμερα από τον διοικητή του Γ.Ν. Χανίων Γιώργο Μπέα και ανέλαβε καθήκοντα, ο επιμελητής Α΄ Παιδοχειρουργικής, Αντώνης Παπάζογλου.

«Ο ανωτέρω Παιδοχειρουργός με την εμπειρία και τις γνώσεις του  θα ενισχύσει σημαντικά το Παιδοχειρουργικό Τμήμα του νοσοκομείου, το οποίο επιτελεί ένα δύσκολο και ευαίσθητο έργο. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων.

Επίσης, σήμερα υπεγράφη και σύμβαση συνεργασίας του Νοσοκομείου Χανίων με την ειδικευμένη ψυχίατρο Τερψιχόρη Καρτσάκη, η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ψυχιατρική Κλινική.

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων  «Ο Άγιος Γεώργιος» , η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  αποδεικνύουν  την προσήλωση τους στην ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας και την εξασφάλιση της βέλτιστης φροντίδας για τους ασθενείς», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων.