24.8 C
Chania
Wednesday, October 16, 2024

Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ημερομηνία:

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ πήρε σήμερα, Τετάρτη (16/10), η Μαρινέλλα η οποία δίνει μεγάλη μάχη ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν, ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος» αναφέρεται στο σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Νωρίτερα, η Ματίνα Παγώνη είχε ενημερώσει για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, αποκαλύπτοντας ότι η μεγάλη ερμηνεύτρια επρόκειτο να μεταφερθεί σε δωμάτιο, ενώ θα ακολουθήσει η αποκατάσταση η οποία ενδέχεται να πάρει αρκετό διάστημα.

«Το δεύτερο στάδιο μετά την Eντατική για τους ασθενείς είναι να μεταφερθούν για κάποιο διάστημα σε σωμάτιο. Η Μαρινέλλα κατάφερε πολύ γρήγορα, συγκριτικά με άλλους ασθενείς, να ξεπερνάει και να πάει στα επόμενα στάδια. Αυτή τη στιγμή θα πάει σε δωμάτιο, πάλεψε από την πρώτη στιγμή γιατί τα επεισόδια αυτά είναι πολύ δύσκολα και όλοι οι ασθενείς δίνουν μεγάλες μάχες» ανέφερε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ερωτηθείσα αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, η Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι ο κίνδυνος δεν μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως για οποιονδήποτε ασθενή εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

«Η ομάδα που την παρακολουθεί, εκτιμά τα αποτελέσματα και δίνει τις οδηγίες. Θέλει χρόνο η αποκατάσταση. Πάει πολύ καλύτερα, όσο περνούν οι μέρες για κάθε ασθενή είναι υπέρ του. Αυτά τα αιματώματα δεν απορροφούνται αμέσως, θέλουν πολύ μεγάλο διάστημα για να απορροφηθούν και να αποτυπωθεί και κλινικά η βελτίωση της υγείας τους» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στα επόμενα στάδια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, για ένα χρονικό διάστημα που μάλλον θα είναι μερικές μέρες, οι θεράποντες ιατροί της Μαρινέλλας θα την έχουν υπό στενή παρακολούθηση και μετά θα αποφασιστεί αν θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης ή στο σπίτι της.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ