18.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

Κρήτη – σφαγή προβάτων: Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ – Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Ημερομηνία:

Τα κίνητρα των δραστών που εξολόθρευσαν 100 πρόβατα σε ποιμνιοστάσιο στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές.

Πρόκειται για μία απίστευτης βαρβαρότητας πράξη που έγινε αντιληπτή από τον κτηνοτρόφο της μονάδας, το πρωί της περασμένης τρίτης όταν ο ίδιος πήγε στο μαντρί του για να ταϊσει τα ζώα του.

Αυτό που αντίκρισε ήταν δεκάδες σφαγμένα ζώα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που εκτιμούν οι Αρχές είναι ότι οι δράστες ήταν παραπάνω από δύο καθώς προκύπτουν τρεις διαφορετικοί τρόποι θανάτωσης.

Η αστυνομία στο Λασίθι κάνει την δουλειά της και ήδη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν γίνει προαγωγές ατόμων στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Η τοπική κοινωνία στην Κριτσά είναι θορυβημένη μετά και την ζωοκτονία ενώ σύσσωμος ο κτηνοτροφικός κλάδος καταδικάζει το γεγονός.

Αυτό που φαίνεται μέχρι στιγμής και υποστηρίζει και ο ίδιος ο κτηνοτρόφος, είναι ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν για να του κάνει τέτοιο κακό και αυτό είναι που προβληματίζει περισσότερο τις Αρχές.

Όλοι μιλούν με καλύτερα λόγια για τον συγκεκριμένο κτηνοτρόφο ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στους δράστες να μπουν στο μαντρί και να αφανίσουν μεγάλο μέρος του ζωικού κεφαλαίου.

ekriti.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ