18.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Κρήτη – τροχαία: Σε κώμα η 44χρονη, αγωνία για τον 65χρονο που έχασε τον γιο του…

Ημερομηνία:

Σε κώμα έχει πέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η 44χρονη γυναίκα από την Ουκρανία που πριν από έναν μήνα είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, η γυναίκα ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου στην ΜΕΘ του Βενιζελείου με τους συγγενείς της να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Υπενθυμίζεται ότι από το τροχαίο το οποίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός η 44χρονη γυναίκα συγκρούστηκε με διερχόμενη κλούβα στην οποία επέβαινε μία τριμελής οικογένεια, με συνέπεια η οδηγός του αυτοκινήτου, μια γυναίκα επίσης 44 ετών από την Ουκρανία, να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 65χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Εθνική Οδό όταν φορτηγάκι συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 41 ετών γιος του 65χρονου και ο οδηγός του αυτοκινήτου ηλικίας 66 ετών.

Η κηδεία του 66χρονου Ανδρέα Πετυχάκη που οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό Ναό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Μισσίρια.

Ο αριθμός των θυμάτων στην άσφαλτο της Κρήτης ολοένα μεγαλώνει.

Το νησί από την αρχή του έτους θρηνεί 58 νεκρούς…

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλπάζουν τα φέσια του Δημοσίου – Καταχρεωμένα τα νοσοκομεία σε προμηθευτές

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου δείχνουν να παίρνουν ξανά ανησυχητική τροπή, καθώς οι...