14.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Εθελοντική Δράση Οφθαλμίατρων στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024, η εθελοντική ομάδα οφθαλμίατρων του Πανεπιστημίου των Ορέων, με επικεφαλής τον ομότιμο καθηγητή Ιωάννη Παλλήκαρη και τον καθηγητή Εμμανουήλ Δετοράκη, επισκέφθηκε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου για να εξετάσει τους μαθητές του σχολείου.

Στις ιατρικές εξετάσεις συμμετείχαν οι γιατροί-ερευνητές: κ. Α. Πλάκα, κ. Κ. Κίτσος-Καλυβιαννάκης, κ. Ε. Πρωτόγερος και κ. Ε. Αλυγιζάκης.

Η ομάδα ευχαρίστησε θερμά τη διευθύντρια του σχολείου, κ. Α. Παστουρματζή, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική φιλοξενία τους. Παράλληλα, εξέφρασε τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη της για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, αλλά και για την αγάπη τους προς όλα τα παιδιά του σχολείου.

Η δράση αυτή αποτελεί άλλη μία απόδειξη της προσφοράς του Πανεπιστημίου των Ορέων προς την τοπική κοινωνία, προάγοντας τη φροντίδα της υγείας και την ισότιμη πρόσβαση στις ιατρικές υπηρεσίες.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Φοινίκια γεμιστά (πολύ ωραία) Δύο φλυτζάνια τσαγιού λάδι, μια φλυτζάνα...

Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη θάλασσα και τις ακτές

Η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων δημιούργησε και προσφέρει εκπαιδευτικό πρόγραμμα...

Δωρεά ενός περιπολικού αυτοκινήτου από το Δήμο Βιάννου στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Νικόλαου...