13.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Νέα ευρήματα σε υπόθεση με όπλα και ναρκωτικά στην Κρήτη: Σύλληψη και Κατασχέσεις

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού αποθήκης με εκρηκτικά, όπλα και πλήθος φυσιγγίων στην Κρήτη, μετά τη σύλληψη ατόμου στις 24 Ιανουαρίου 2025.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, οι έρευνες οδήγησαν στον εντοπισμό νέων ευρημάτων, περιλαμβανομένων δύο ακόμα όπλων, 20 φυσιγγίων, ενός γεμιστήρα, 125,5 γραμμαρίων κοκαΐνης και μιας συσκευής GPS.

Κατά τη διάρκεια συνεχιζόμενων ερευνών, οι αστυνομικές αρχές αξιοποίησαν πληροφορίες που οδήγησαν σε ελέγχους σε μοτοσυκλέτα και σε χώρους που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών και όπλων. Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν και πρόκειται να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Οι αρχές συνεχίζουν τις προανακριτικές διαδικασίες, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το πλήρες εύρος της υπόθεσης και να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί ή διασυνδέσεις.

Η υπόθεση αυτή, που έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία, αναδεικνύει για μία ακόμη φορά την ανάγκη για εντατικοποίηση των προσπαθειών πάταξης του οργανωμένου εγκλήματος στην Κρήτη.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ