18.8 C
Chania
Thursday, December 18, 2025

Ανοιξιάτικος ο χειμώνας και φέτος: Πρόκειται για τον 13ο θερμότερο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Άλλος ένας θερμός χειμώνας τελείωσε φέτος στην Ελλάδα . Ο φετινός χειμώνας που ημερολογιακά φτάνει στο τέλος τους σε λίγες μέρες είναι ο 13ος θερμότερος χειμώνας που έχει περάσει από την Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του Meteo.

Το ρεκόρ κατέχει ο περσινός χειμώνας (2023-24) ενώ αυτός που διανύουμε, χαρακτηρίζεται από εναλλαγές στη θερμοκρασία, με διαστήματα μεγάλων θετικών αποκλίσεων (μέσα προς τέλη Ιανουαρίου 2025), καθώς και από διαστήματα με αρκετό κρύο όπου η θερμοκρασία κυμάνθηκε κάτω από τη μέση τιμή για αρκετές ημέρες (Φεβρουάριος 2025).

Ο χειμώνας που μόλις πέρασε συγκαταλέγεται στους πιο θερμούς ωστόσο την πρωτιά έχει ο περσινός – Αναλυτικά στοιχεία του Meteo

Όπως δείχνει ο πίνακας, η μέση θερμοκρασία για την περίοδο του χειμώνα (Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος) στην Ελλάδα από το 1960 μέχρι και το 2025, η μέση θερμοκρασία στην Ελλάδα από το 1960 μέχρι και το 2025 παρουσιάζει άνοδο κατά 1.8 °C.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτη κατάσταση με συστημική τράπεζα – Καταγγελία για αρπαγή χρημάτων από ακατάσχετο λογαριασμό

Ανεξέλεγκτες φαίνεται λειτουργούν συστημικές τράπεζες στην Ελλάδα, αν λάβουμε...

Για τον Λένιν και το “Κράτος και Επανάσταση”

Της Δήμητρας Ζαχαρίκου * Το σύγχρονο ρωσικό κράτος χαρακτηρίζει το...

Ο «σωμα­το­φύλα­κας» του Αυγε­νάκη και σε υπόθεση δου­λε­μπο­ρίου

Πρόσωπα-πολυεγκληματίες αποκαλύπτονται μέσα από τη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής...