Μια ξεχωριστή εσπερίδα αφιερωμένη στην ανάδειξη της ποιότητας και ανωτερότητας του κρητικού μελιού διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Χανίων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 18:00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ).
Διακεκριμένοι ομιλητές και θέματα
Στην εσπερίδα θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου:
✔ Δέσποινα Κατσουλάκη, Κτηνίατρος, Επόπτης Μελισσοκομίας ΜΚ Χανίων
✔ Μανώλης Καρπαδάκης, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης
✔ Λευτέρης Αλυσσανδράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
✔ Έλια Ψυλλάκη, Καθηγήτρια Υδατικής Χημείας, Πολυτεχνείο Κρήτης
✔ Dr. Αλέκος Στεφανάκης, Κτηνίατρος
Γευσιγνωσία κρητικού μελιού
Μετά το πέρας των ομιλιών, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να γνωρίσει από κοντά διάφορες ποικιλίες μελιού, μέσα από μια ξεχωριστή γευσιγνωσία, όπου θα διανεμηθούν δείγματα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε καταναλωτές, παραγωγούς και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την διατροφική αξία και μοναδικότητα του κρητικού μελιού.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



