15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

ΠΑΣΟΚ: Οι συζητήσεις για τα ψηφοδέλτια – Πού θα είναι υποψήφια κορυφαία στελέχη

Ημερομηνία:

Στο «φουλ» τις μηχανές τους έχουν βάλει στο ΠΑΣΟΚ για την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΔΕΘ, καθώς ο αρχηγός του Κινήματος θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει για πρώτη φορά το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Βέβαια, πέρα από την ΔΕΘ προχωρούν και τα κομματικά με την έναρξη του πολιτικού χειμώνα να ξεκινάει την 3η Σεπτεμβρίου, γενέθλια μέρα της Δημοκρατικής Παράταξης και την παρουσίαση των θέσεων για το Δημογραφικό.

Όπως έγραψε το topontiki.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ ένα από τα «καυτά» προβλήματα για τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι και η στελέχωση των ψηφοδελτίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλει από τώρα και σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν συγκροτηθεί τα ψηφοδέλτια του κόμματος γι’ αυτό το λόγο έχει ζητήσει μάλιστα να επιταχυνθούν οι διεργασίες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιθυμία του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνει πως ο Πρόεδρος του Κινήματος δεν αποκλείεται στις αρχές του φθινοπώρου να ανακοινώσει την επιτροπή ψηφοδελτίων, προκειμένου να μην βρεθεί όλος ο οργανισμός προ εκπλήξεων, καθώς δεν είναι λίγα τα στελέχη εκείνα που βλέπουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπό το βάρος των σκανδάλων θα μπορούσε να αναζητήσει διέξοδο μέσω των εκλογών.

Το topontiki.gr παρουσιάζει τις πληροφορίες για το που θα είναι υποψήφια κεντρικά στελέχη του Κινήματος τα οποία μέχρι και σήμερα παραμένει άγνωστο για το που θα δώσουν την μάχη του σταυρού.

Δημήτρης Μάντζος: Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα δώσει τη μάχη του σταυρού με τις πληροφορίες να λένε πως είτε θα κατευθυνθεί στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, είτε θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας. Πρόσφατα βρέθηκε στον Βόλο, στη δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανοικτού Στίβου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Παναγιώτης Δουδωνής: Επίσης βουλευτής επικρατείας, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα δώσει την μάχη τους σταυρού στην Λέσβο. Κατάγεται από το νησί και πολλές φορές το έχει επισκεφθεί για περιοδείες.

Λευτέρης Καρχιμάκης: Ο συντονιστής του Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει την μάχη στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας.

Άννα Διαμαντοπούλου: Για την υπεύθυνη του Πολιτικού Σχεδιασμού του Κινήματος ακούγεται έντονα πως θα είναι υποψήφια στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Α’ Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ούτως ώστε να μην έχει απαγορεύσεις κατά την προεκλογική περίοδο και να μπορέσει να δώσει «τηλεοπτικές μάχες».

Κώστας Τσουκαλάς: Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ακούγεται έντονα πως θα είναι υποψήφιος από τον Νότιο Τομέα. Βέβαια, δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στο επικρατείας καθώς ως Εκπρόσωπος κόμματος θα πρέπει να εμφανίζεται στα ΜΜΕ χωρίς περιορισμούς.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...

Χανιά: Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, λίγο πριν τον αποκλεισμό του Αεροδρομίου | Φωτός+Βίντεο

Σε τροχιά κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους εισέρχονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι...

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...