16.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Πουλάει τρέλα ο Φραπές για τα πολυτελή αυτοκίνητα που έχει η οικογένειά του – Η Jaguar του χιλιάρικου και η Porsche που αγόρασε το 2019 ή το… 2021

Ημερομηνία:

Ο γνωστός στο πανελλήνιο ως «φραπές» που τον ξέρουν –όπως ο ίδιος είπε ως «τζιτζή», αν και όποτε δυσκολεύεται από τις ερωτήσεις επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής, πολλές φορές λύνει το χειρόφρενο και προχωρά σε αποκαλύψεις.

Ο γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος «Φραπές» Ξυλούρης, καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, παραδέχθηκε όχι μόνο ότι ο ίδιος έχει στην κατοχή του ακριβά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και μία παλιά τζάγκουαρ την οποία αγόρασε με 1.000 ευρώ, αλλά και ότι ο γιος του, δημοτικός σύμβουλος στα Ανώγεια, διαθέτει… Porsche (πόρσε).

Ερωτηθείς σχετικά από τον βουλευτή του ΚΙΔΗ Αλέξανδρο Αυλωνίτη, ο Ξυλούρης επικαλέστηκε τα… προσωπικά δεδομένα του γιου του και έτσι απέφυγε να δώσει περισσότερα στοιχεία – για το πώς αποκτήθηκε δηλαδή το πολυτελές αυτοκίνητο και άλλα στοιχεία.

Έτσι μετά το ζευγάρι Μαγειρία – Σεμερτζίδου, άλλη μία οικογένεια γαλάζιων στελεχών δείχνει αδυναμία στα πανάκριβα αυτοκίνητα, σύμβολα «κοινωνικής επιτυχίας», αν όχι και «υπεροχής» στη σκέψη των κατόχων τους.

Σε ότι αφορά την περιβόητη Jaguar, απάντησε πως ήταν μοντέλο του ‘99, πως την αγόρασε από έναν φίλο του από την Κόρινθο για «ένα χιλιάρικο». Την «έφτιαξε», όπως είπε, με 6.000 ευρώ, όμως στη συνέχεια «έσκασε η μηχανή» και την πούλησε για «παλιοσίδερα» στην Ιταλία. Δεν θέλησε να «δώσει» το όνομα του φίλου του που του έδωσε το αυτοκίνητο.

Δεχόμενος, ασφυκτική πίεση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε ότι ο γιος του είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ότι την Porsche του την αγόρασε αυτός το 2019, στη συνέχεια είπε ότι το πήρε το 2021 και ότι το αυτοκίνητο κόστιζε 47.000 ευρώ.

Ειδικότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον ρώτησε για την πολυτελή Porsche του γιου του με την ένταση να χτυπάει κόκκινο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Από που απέκτησε ο Πόρσε ο γιος σας;

Γιώργος Ξυλούρης: Κανονικά δηλωμένη είναι.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Που την βρήκε;

Γιώργος Ξυλούρης: Την αγόρασε, δεν την έκλεψε. Για ίντα;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Που τα βρήκε τα λεφτά;

Γιώργος Ξυλούρης: Λογίστρια είστε; Ελεύθερος επαγγελματίας είναι. Δεν ξερω με τι ασχολείται τώρα. Γιατί να μην έχει;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Που τα βρήκε τα χρήματα;

Γιώργος Ξυλούρης: Σοβαρά το λες; Γιατί να μην έχει;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ναι και να μιλάς στον πληθυντικό και να μην με απειλείς εμένα.

Γιώργος Ξυλούρης: Ψάξε το γιο μου να ενημερωθείς. 25 χρονών κοπέλι.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αρα ειναι στους αφορολόγητους του Μητσοτάκη! Τι επιχείρηση έχει; Απαντησε με τι ασχολείται και έχει Πόρσε! Και κυκλοφορεί στο χωριό…

Γιώργος Ξυλούρης: Την πήρε το ‘20, το ‘21.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μέσα στην πανδημία.

Γιώργος Ξυλούρης: Το 2019 την πηρε. 47 χιλιαδες την πήρε.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Από που τα βρήκε;

Γιώργος Ξυλούρης: Τα βρηκε, δεν είναι άπορος. Πατέρας του είμαι!

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προϋπολογισμός εξαθλιωσης

 Κύριε Διευθυντά Ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2026 αποτελεί πρόκληση Η...

Λυδίας Δαμπασίνα “Red Line, Κόκκινη γραμμή, Ligne rouge”: Σήμερα τα εγκαίνια στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Χρόνος, μνήμη, φθορά, αμφισβήτηση, πολιτική και φιλοσοφία. Είναι μερικά...

Χανιά: Μουσική βραδιά – αφιέρωμα στη Μαρίνα Μανιτάκη: Ένα «Τραγούδι για τη Δασκάλα»

Συγκίνηση και μελωδίες στο Βενιζέλειο Ωδείο την Τετάρτη 17...

Αρχεία Επστάιν: Τραμπ, Κλίντον, Μπιλ Γκέιτς, Στιβ Μπάνον και άλλοι σε πρόσφατα δημοσιευμένες φωτογραφίες

Σχεδόν 100.000 φωτογραφίες στις οποίες απέκτησαν πρόσβαση οι Δημοκρατικοί...