14.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Γκύζη: Πήγε να σκοτώσει τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Το δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες

Ημερομηνία:

Ένας 74χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στη 67χρονη σύζυγό του στην περιοχή του Γκύζη, μαχαιρώνοντάς την στον λαιμό, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, είχε προηγηθεί έντονος καβγάς του ζευγαριού.

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να καταρρεύσει αιμόφυρτη, ενώ ο 74χρονος ανέβηκε αμέσως μετά στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό.

Η 67χρονη διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη χειρουργική κλινική.

Πάνω στον αυτόχειρα εντοπίστηκε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξέφραζε την απόγνωσή του με τη φράση «δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα». Το σημείωμα φαίνεται να απευθυνόταν στον γιο του.

«Από την απέναντι πολυκατοικία που μένω, άκουγα φωνές, να μιλάνε έντονα» ανέφερε άλλος κάτοικος.

Όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας και κάποιοι συγγενείς έφθασαν στο σημείο, το κακό είχε ήδη συμβεί. Ο καβγάς του ζευγαριού είχε πάρει δραματική τροπή. Ο 74χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην 67χρονη σύζυγό του.

Φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά: «Μια δυο φορές είχα ακούσει φωνές, δυνατές συζητήσεις από το διαμέρισμα» δήλωσε στο Star κάτοικος της περιοχής.

ieidiseis.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Καταγγελία για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων καταγγέλλει την απόφαση του Δημάρχου για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές Μάιο-Οκτώβριο σε πέντε περιοχές των Χανίων.

Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης: Καταγγελία για συνδικαλιστική δίωξη φοιτητών και κινητοποίηση την Πέμπτη κατά την απολογία

Ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλει πειθαρχική δίωξη τεσσάρων φοιτητών ΗΜΜΥ από τον καθηγητή Γυφτάκη και τον κοσμήτορα Καρυστινό για συνδικαλιστική δράση.

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακυρώνει την απαγόρευση Ντράγκι για Δίστομο και γερμανικές αποζημιώσεις

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακύρωσε με απόφασή του την απαγόρευση Ντράγκι, επιτρέποντας στους Διστομίτες να προχωρήσουν στην εκτέλεση της απόφασης για γερμανικές αποζημιώσεις.

Σωματείο Επισιτισμού Χανίων: Κάλεσμα σε απεργία την Πρωτομαγιά 2026

Το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων καλεί σε απεργία Πρωτομαγιάς 2026 με κεντρικό σύνθημα «Λεφτά για μισθούς, όχι για πολέμους». Γενική συνέλευση στις 29 Απριλίου.