15.4 C
Chania
Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2026

Εργασίες κλαδέματος από τον Δήμο Χανίων: Αύριο, Μ. Τρίτη 07/04

Ημερομηνία:

Εργασίες κλαδέματος έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου 2026, από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Χανίων, όπως γνωστοποιείται με σχετικό δελτίο τύπου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 08:30 το πρωί και θα πραγματοποιηθούν σε δύο σημεία: στην οδό 28ης Ιουνίου 1941, την παράλληλη της Εθνικής Οδού στη Δαράτσο, καθώς και στο τέρμα της οδού Σελίνου απέναντι από το Μπελώνη, στην περιοχή των Αλμυρίκων.

Σε περίπτωση που οι εργασίες δεν ολοκληρωθούν εντός της ημέρας, για παράδειγμα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα συνεχιστούν την επόμενη ημέρα ή τις αμέσως επόμενες.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών και για λόγους ασφαλείας, θα απαιτείται ολιγόωρη παρεμπόδιση ή και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν σε κάθε σημείο. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των συνεργείων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Βαλαβάνη: Το 1/3 των υπογραφών για το κλείσιμο των βάσεων από την Κρήτη

Μια νέα πρωτοβουλία πολιτών με αίτημα το κλείσιμο της...

Fuel Pass: «Έπεσε» η πλατφόρμα του Gov – Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση

Σοβαρά τεχνικά προβλήματα παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες, μετά την...