16.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Ξενάγηση Μαθητών στο Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Τον Δήμο Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 2/5/2012, το πρωί, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου της πόλης μας.

Τους μαθητές υποδέχθηκαν στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων ο Δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χριστίνα Φραγκογιάννη, καθώς και η Αντιδήμαρχος, αρμόδια για θέματα παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη. Ο κ. Σκουλάκης ενημέρωσε τα παιδιά για τη λειτουργία του Δήμου, τα καθήκοντα της δημοτικής αρχής, καθώς και για τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και να γνωρίσουν τη λειτουργία των οργάνων και των Υπηρεσιών του Δήμου.

Από πλευράς Δήμου προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις και ενημερωτικά έντυπα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ