Ξεκίνησε η τριήμερη περιοδεία του στην Ανατολική Κρήτη – Απόψε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση των “Δημοκρατών”
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του κόμματος “Δημοκράτες” Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Ανατολική Κρήτη. Συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος στο Ηράκλειο ο κ. Κασσελάκης μετέβη στην Πλατεία Ελευθερίας και στη Λότζια για τις διαδοχικές προγραμματισμένες συναντήσεις του με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του προέδρου των “Δημοκρατών”, θα υπάρξουν συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους επαγγελματικών κλάδων και συνδικαλιστικούς φορείς.
Το πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Κασσελάκη περιλαμβάνει επισκέψεις σε Ηράκλειο, Βιάννο, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Αρκαλοχώρι, ενώ στο επίκεντρο των επαφών και των συζητήσεων που θα έχει ο πρόεδρος των “Δημοκρατών” θα είναι ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, στον πρωτογενή τομέα, τη δημόσια υγεία, τις υποδομές, τη διαχείριση των υδάτινων πόρων και την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων περιοχών.
Στις 8:00 απόψε, 20 Μαΐου 2026, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση των Δημοκρατών με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη και με θέμα: «Δικαιοσύνη και πολιτικές εξελίξεις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Marina Café.



