Στη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 18 και 20 ετών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο, μετά από ένοπλη ληστεία σε βάρος ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (29.05.2026) το πρωί, όταν άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου, με τη συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, ταυτοποιήθηκαν οι δύο νεαροί.
Οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες απογευματινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου. Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 660 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.
Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου.



