28.5 C
Chania
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2026

Από την περιγραφή των μεταναστών ως Τούρκων εισβολέων τώρα στέλεχος των 400 του Εθνικού Συμβουλίου του Τσίπρα;

Ημερομηνία:

Αρκετοί Κρητικοί συμμετέχουν στους 400 του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα. Μεταξύ αυτών εντύπωση προκαλεί το όνομα του Γιάννη Λεονταράκη, περιφερειακού συμβούλου της παράταξης του Σταύρου Αρναουτάκη.

Ο Γιάννης Λεονταράκης έχει στο παρελθόν εκφράσει θέσεις αναντίστοιχες με αριστερά – κεντροαριστερά κόμματα.

Πριν ένα χρόνο, κατά το κύμα έλευσης μεταναστών τότε κυρίως στα Χανιά είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στην οποία παρομοίαζε την έλευση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων με σαπιο κάραβα με την εισβολή των Τούρκων στην Κρήτη!

Έγραφε σχετικά:

Η πρώτη φωτογραφία είναι από τα νότια της Κρήτης,η δεύτερη από την απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το 1974.

Θέλει δεν θέλει να το δει κάποιος,ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος.

Σημειώνουμε ότι ο κύριος Λεονταράκης συμμετείχε ενεργά και προχωρούσε και σε καλέσματα για τις διαδηλώσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών η οποία συντάχθηκε και υπογράφηκε κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Τσίπρας: Οι Κρητικοί που συμμετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛΑΣ

Τα 400 πρόσωπα που αποτελούν το Εθνικό της Συμβούλιο έδωσε στην...