30.5 C
Chania
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026

Ντόρα Μπακογιάννη: Τίτλοι τέλους;

Ημερομηνία:

Εντύπωση προκάλεσε σχόλιο της εβδομαδιαίας εφημερίδας “ΤΟ ΠΑΡΟΝ”. Σύμφωνα με το σχόλιο, είναι πιθανό αυτή να είναι η τελευταία βουλευτική περίοδος για την Ντόρα Μπακογιάννη.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

Δεν θα μου προκαλέσει ιδιαίτερη έκπληξη αν η τρέχουσα βουλευτική περίοδος θα είναι η τελευταία για την Ντ. Μπακογιάννη. Για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφια στα Χανιά και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου.

Παρά ταύτα, όπως μαθαίνω, θέλει να συνεχίσει να είναι στη Βουλή, αλλά για κάτι τέτοιο ένας είναι ο τρόπος: Να μπει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν είναι ένθερμος σε μια τέτοια προοπτική. Κάθε άλλο.

Και δεν φταίει μόνο το ότι οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι ιδιαίτερα θερμές.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ