22.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Ελληνορωσικό τουριστικό φόρουμ στην Κρήτη το Σεπτέμβριο

Ημερομηνία:

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (HRCC) αναγγέλλει τη διοργάνωση του Ελληνορωσικού Τουριστικού Φόρουμ με τίτλο: “Χαρτογραφώντας το Μέλλον”, στην Κρήτη την περίοδο 3-4 Σεπτεμβρίου 2012.
Πρόκειται για μία στρατηγικής σημασίας συνάντηση ελληνορωσικών τουριστικών δυνάμεων με τη συμμετοχή της ελίτ των tour operators της Ρωσίας-Οργανισμών τουριστικής προβολής στη Ρωσία – Θεσμικών παραγόντων της Ελλάδας – ελλήνων ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Χερσόνησο Ηρακλείου, φιλοδοξεί να ανοίξει δρόμους προβολής, συνεργασίας και ανάπτυξης στους επιχειρηματίες του τουρισμού, απευθύνεται σε όλο το φάσμα των τουριστικών επαγγελματιών της Ελλάδας.

Το φόρουμ διοργανώνεται σε συνέχεια του αυξημένου ενδιαφέροντος των Ελλήνων επιχειρηματιών του τουρισμού για συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα με ρώσικες επιχειρήσεις εξερχόμενου τουρισμού.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του HRCC, κ. Χρήστος Δήμας, “σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για την χώρα μας, ο εισερχόμενος τουρισμός από την Ρωσία δείχνει δυναμική σταθερής ανάπτυξης. Το HRCC με την εκδήλωση του αυτή, ανοίγει δρόμους σε όλες τις επιχειρήσεις για ουσιαστικές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Τώρα είναι ο σωστός χρόνος!”.

(traveldailynews.gr)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...