24.8 C
Chania
Monday, September 30, 2024

Αποκαλυπτικά

Ημερομηνία:

Τελικά Αμερικανός των Βάσεων, σε έμμεση σχέση με αυτές, είναι σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Αμερικανός δράστης των εμπρησμών των αυτοκινήτων προχθές στο Σταυρό.

Ο εν λόγω Αμερικανός ήρθε στα Χανιά προσκεκλημένος στρατιωτικού που ανήκει στη δύναμη των Αμερικανικών Βάσεων, και ανήκει στο στενό του περιβάλλον.

Τα αίτια που τον οδήγησαν σε κατάσταση παράνοιας είναι άγνωστα, γεγονός είναι πάντως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του Σταυρού, ότι ο δράστης ήταν σε κατάσταση μέθης, αφού οι ίδιοι των είδαν άλλωστε να πίνει στις ταβέρνες της περιοχής.

Εντύπωση προκαλεί η κουτοπόνηρη μεθόδευση της ηγεσίας των Αμερικανικών Βάσεων που παραβλέπει την άμεση σχέση που έχει ο δράστης με στέλεχος των εδώ εγκαταστάσεών της, ισχυριζόμενη ότι καμία σχέση δεν έχει με το στελεχιακό δυναμικό της.

Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να ξεδιαλύνουν πλήρως την υπόθεση και να οδηγήσουν το δράστη στο σκαμνί του κατηγορουμένου, αφού δεν τον καλύπτουν οι συμφωνίες για τις Βάσεις (ή μήπως τον καλύπτουν;)

Δια παν ενδεχόμενον ο δράστης, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ετοιμάζει τη γραμμή υπεράσπισής του προφασιζόμενος ότι ήταν θύμα κλοπής πολύτιμων αντικειμένων που έφερε μαζί του. Αυτά όμως ας τα ισχυριστεί και ας τα αποδείξει στο αρμόδιο Ελληνικό δικαστήριο.

Ο λόγος τώρα στις αρμόδιες διωκτικές αρχές που ασφαλώς γνωρίζουν πολύ περισσότερα. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ…

Ν.Α.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...