20.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Η Κρήτη καλύτερος προορισμός για μήνα του μέλιτος

Ημερομηνία:

Μια μοναδική προβολή της Κρήτης προσφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα U.S. News and world report, η οποία έχει κατατάξει την Κρήτη στην πρώτη τριάδα των καλύτερων προορισμών παγκοσμίως για ταξίδι του μέλιτος των νεόνυμφων.
Οι προτάσεις της ιστοσελίδας προέκυψαν μετά από διαδικτυακή δημοσκόπηση, η οποία έφερε τη Σαντορίνη στο νούμερο 1 των προτιμήσεων των νεόνυμφων σε παγκόσμιο επίπεδο και την Κρήτη στην τρίτη θέση, πολύ ψηλότερα από κλασικούς προορισμούς όπως το Παρίσι, η Βενετία και η Μπόρα-Μπόρα.

Όμως σε ειδική ψηφοφορία για τους καλύτερους προορισμούς των νεόνυμφων στην Ευρώπη, η Σαντορίνη διατηρεί την 1η θέση και η Κρήτη ανεβαίνει στην 2η θέση.

Η Σαντορίνη χαρακτηρίζεται ως το νησί που είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των νεόνυμφων, καθώς προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε διαμονή και την πιο συναρπαστική θέα στον κόσμο.

Η Κρήτη, από την άλλη πλευρά, είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ένα «μεγάλο νησί που υπόσχεται πολλές διαφορετικές εμπειρίες, από περιπέτειες στη ζούγκλα (!!!!) μέχρι ατελείωτες παραλίες για χαλάρωση.

Η πρώτη δεκάδα των καλύτερων προορισμών για μήνα του μέλιτος παγκοσμίως :

1 Σαντορίνη
2 Μάουι
3 Κρήτη
4 Χαβάι
5 Φλωρεντία
6 Βενετία
7 Τουρκία
8 Μαρτινίκα
9 Αγ.Μαρτίνος
10 Παρίσι

Η πρώτη δεκάδα των καλύτερων προορισμών για μήνα του μέλιτος στην Ευρώπη :

1 Σαντορίνη
2 Κρήτη
3 Παρίσι
4 Κέρκυρα
5 Προβηγκία
6 Τοσκάνη
7 Σικελία
8 Αντίβες
9 Κάνες
10 Ντουμπρόβνικ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...