12.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Προβολή ταινίας «Μας χωρίζει μια θάλασσα»

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 20:00, θα προβληθεί η ταινία «Μας χωρίζει μια θάλασσα» στο Χειμερινό Κινηματοθέατρο «ΑΤΤΙΚΟΝ», στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (8-9 έως 8-10-12).

Η ταινία «Μας χωρίζει μία θάλασσα» είναι ερασιτεχνική παραγωγή της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων Νίκαιας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σημειώνεται ότι τις φετινές επετειακές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου, η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος και η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ