26.8 C
Chania
Thursday, October 10, 2024

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στα Περιβόλια

Ημερομηνία:

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, το οποίο μετά την ανακατασκευή του αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για τα Χανιά και είναι έτοιμο να υποδεχθεί αγώνες της Super League, αρχής γενομένης από την Κυριακή (16/9) όπου ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ενώ ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης με χαρά καλωσόρισε τον κόσμο που βρέθηκε στο ανακατασκευασμένο γήπεδο των Περιβολίων.

Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, διάφοροι τοπικοί φορείς, καθώς και αρκετός κόσμος που ήθελε να δει από κοντά τα πλήρως αναμορφωμένα Περιβόλια.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12 Οκτώβρη 1944: 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας και του Πειραιά

Του Σπύρου Δαράκη * Ο Γ. Παπανδρέου ομολογεί τους σκοπούς...

ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης: Ενστάσεις για το έργο της Γραμμής Μεταφοράς Υψηλής Τάσης Χανιά-Δαμάστα

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) Δυτικής Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση...

Χανιά: Μέσω κούριερ από το εξωτερικό λάμβανε τα ναρκωτικά

Σε επιχείρηση της αστυνομίας στα Χανιά συνελήφθη ένας άνδρας...

Τηλεφωνική απάτη με αποδέκτες προμηθευτές του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας,...