24.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Γυναικείο κεφαλομάντηλο (μαντήλα) φορούν οι πιστές του Αλάχ

Ημερομηνία:

Γράφει ο Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

Από τότε που έγινε πρωθυπουργός στην Τουρκία ο ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ δίπλα του εμφανίζεται η σύζυγος του με μαντήλα στο κεφάλι.Ομοίως και η σύζυγος του σημερινού προέδρου της Τουρκικής δημοκρατίας ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛ. Οι ισλαμιστές νίκησαν τους κεμαλιστές και επέβαλαν εκσυγχρονισμό της Τουρκίας με ένα ήπιο ισλαμισμό.Κεφαλομάντηλα φορούσαν τον παλιό καιρό και οι  ηλικιωμένες αγρότισες γυναίκες στην χώρα μας. Προφανώς επηρεασμένες από την επί 400 χρόνια Οθωμανική κατοχή. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε κάθε ήπειρος και κάθε θρησκεία έχει και τηρεί τις δικές της παραδόσεις. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλει η δύση δια της βίας τον δυτικό πολιτισμό.Έχω διαβάσει αναλύσεις ότι η Αστική τάξη της ΤΟΥΡΚΙΑΣ έχει υιοθετήσει πλήρως το δυτικό τρόπο ζωής , και βλέπει μεμεγάλη καχυποψία τον αγροτικό πληθυσμό της Ανατολίας.
Δεν νομίζω ότι η γυναίκες του ΕΡΝΤΟΓΑΝ και του ΓΚΙΟΥΛ στερούνται δυτικής παιδείας. Απλώς λαϊκίζουν για εκλογικούς πελατειακούς λόγους.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...