17.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Μανουδάκης: «Κάναμε την υπέρβασή μας με το κολυμβητήριο»

Ημερομηνία:

Τη δική του τοποθέτηση σχετικά με το θέμα του κολυμβητηρίου Χανίων κάνει ο Ιπποκράτης Μανουδάκης, απαντώντας ουσιαστικά στις συχνές ανακοινώσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που επιρρίπτει ευθύνες στο ΕΑΚ Χανίων.

Ο κ. Μανουδάκης μιλώντας στο Flashnews.gr τονίζει τα εξής: «Παρά το γεγονός ότι έχει λήξει η θητεία της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων, με πρωτοβουλία δική μου και της κ. Αλέκας Πατσιά, λειτουργώντας πέρα από το θεσμικό μας ρόλο και σκεπτόμενοι το γεγονός ότι δεν γίνεται να αθλούνται τα παιδιά σε παγωμένες πισίνες, βάλαμε δυο φορές πετρέλαιο στο κολυμβητήριο Χανίων εκτός θητείας μας. Σε συνεννόηση με τον κ. Γεώργιο Νικάκη, που είναι προμηθευτής πετρελαίου στο στάδιο. Γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Νικάκη για την προμήθεια του πετρελαίου, παρά το γεγονός ότι τον ενημερώσαμε ότι θα πληρωθεί από τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικές τέτοιες χειρονομίες, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Σε τελική ανάλυση αυτή η πρωτοβουλία θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς, αλλά και για το πώς μπορεί να λειτουργήσει η κοινωνία. Κάναμε την υπέρβασή μας αναφορικά με το κολυμβητήριο και μας προκαλούν προβληματισμό οι ανακοινώσεις του ΝΟΧ και η σκοπιμότητά τους».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χριστουγεννιάτικες δράσεις στα ΚΑΠΗ & το ΚΗΦΗ του Δήμου Χανίων

Στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, τα ΚΑΠΗ και...

“Δίνουμε Αίμα – Δίνουμε Ζωή”: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών...

Ρέθυμνο: «Μάχη» στα Δασαρχεία για τους βοσκότοπους – Κάλεσμα Γ. Βενιεράκη για κοινωνική συστράτευση

Ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Γιώργος Βενιεράκης, εξηγεί...