22.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

NOX: 5η θέση στο ΟΠΕΝ Γυναικών για τα κορίτσια της Συγχρονισμένης

Ημερομηνία:

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική κρίνεται η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης ΟΠΕΝ Γυναικών που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (30,31/3) στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα κατέλαβαν την 5η θέση στη γενική βαθμολογία με 131 βαθμούς, με την 1η θέση να την κατακτά ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης (240β.).

Ο Ναυτικός Όμιλος συμμετείχε σε όλα τα αγωνίσματα, παρουσιάζοντας μία αξιοπρεπή εικόνα και μοιράζοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Άλλωστε πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα που έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα, γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

Υψηλότερη θέση για τον Ν.Ο.Χ. ήταν η 5η στα αγωνίσματα του Combo και του Κανονικού Ομαδικού με 75,0000 και 73,4638 βαθμούς ενώ στο Σόλο (Τεχνικό και Κανονικό), στο Κανονικό Ντουέτο και στο Τεχνικό Ομαδικό, η 6η. Στο τεχνικό Σόλο, με τη Γιάννα Γκεοργκίεβα στο χορευτικό, ο Ν.Ο.Χ. κατετάγη 7ος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο.Χ. ήταν τα εξής:

 

·         Τεχνικό Σόλο: Γιάννα Γκεοργκίεβα – 6η θέση 39,6260 βαθμοί

·         Κανονικό Σόλο: Γιάννα Γκεοργκίεβα – 6η θέση 77,9510β.

·         Τεχνικό Ντουέτο: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη –

7η θέση 36,3000β.

·         Κανονικό Ντουέτο: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη (αναπληρωματική Αφροδίτη Τσιαούση) – 6η θέση 75,2700β.

·         Τεχνικό Ομαδικό: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη, Μαργαρίτα-Γεωργία Σκαράκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη (αναπληρωματική Μαρία Βοζινάκη) – 6η θέση 35,2638β.

·         Κανονικό Ομαδικό: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη, Μαργαρίτα-Γεωργία Σκαράκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη (αναπληρωματική Μαρία Βοζινάκη) – 5η θέση 73,4638β.

·         Combo: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη, Μαργαρίτα-Γεωργία Σκαράκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαρία Βοζινάκη – 5η θέση 75,0000β.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...