13.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Δεν έχει το Θεό του… προστατευόμενος του Σκουλάκη

Ημερομηνία:

Συνεχίζει να κρατά κλειστούς τους δρόμους που οδηγούν στο εξοχικό – ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην περιοχή πίσω από το κέντρο «Ζαμάνια» στην εθνική οδό.

Δράστης απ’ ότι δείχνουν τα γεγονότα είναι στενό συγγενικό πρόσωπο της υπεύθυνης τομέα πολιτισμού και εκλεκτής συνεργάτιδας του Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη.

Και ενώ θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή Χανίων να σπεύσει να απελευθερώσει τους δρόμους και να πατάξει την αυθαιρεσία, κωφεύει.

Το γεγονός της αδράνειας της Δημοτικής Αρχής, απ’ ότι φαίνεται, αποθρασσύνει το δράστη της πρωτοφανούς θα έλεγε κανείς ενέργειας, ο οποίος συνεχίζει να κρατά κλειστούς τους δρόμους, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ