18.8 C
Chania
Wednesday, October 2, 2024

Φόβος και τρόμος από δύο κλεφτρόνια στα Χανιά

Ημερομηνία:

Δεν άφησαν τίποτε όρθιο στο διάβα τους δύο νεαροί, οι οποίοι στις 8 χθες το πρωί, ενώ περπατούσαν στην οδό Μίνωος και στο κάτω Κουμ Καπύ της πόλης των Χανίων προσπαθούσαν να διαρρήξουν σπίτια και καταστήματα σπάζοντας τα τζάμια είτε παραθύρων, είτε των εισόδων.
Μάλιστα σε μιαν περίπτωση κατάφεραν να μπούν σε μια κατοικία ενώ κοιμόταν η ένοικος και της άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή.

Θύμα τους έπεσε και ο κ. Στέλιος Σκευάκης, ιδιοκτήτης φυσικοθεραπευτηρίου επι της οδού Μίνωος, ο οποίος μιλώντας στο Flashnews.gr είπε :

«Σε εμένα, πέταξαν μια πόρτα στην τζαμαρία της εισόδου την οποία και έσπασαν, αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα. Όμως από όπου περνούσαν έσπαγαν τα τζάμια και προσπαθούσαν να κλέψουν ότι ήταν δυνατόν».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, περπατώντας έφτασαν στο κάτω Κούμ Καπύ, όπου έσπασαν την τζαμαρία και ενός ξενοδοχείου, χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν κάτι.

Πάντως οι κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής έχουν αναστατωθεί και ζητούν αυξημένη αστυνόμευση.

Ναπολέων Σαραντίδης
sarantidis@flashnews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5άστερο ξενοδοχείο στα Σφακιά με 28 πισίνες – 5άστερο και στην Τριόπετρα

Πέντε 5άστερα ξενοδοχεία θα κατασκευαστούν στα Χανιά, το Ρέθυμνο,...