Aντ. Σαμαράς για Βολουδάκη: «Η απώλεια του βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες»

Κανένα σχόλιο

Την απέραντη θλίψη του για τον θάνατο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη, εξέφρασε με δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, πέθανε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 57 ετών.

«Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ»

"Sponsored links"

Συντετριμμένος ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει σε σχετική δήλωσή του:

«Η απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες. Ένας υπέροχος νέος άνθρωπος, ευγενής, πολιτισμένος, κατηρτισμένος, προσηνής, οικογενειάρχης χάθηκε. Μας συνέδεε βαθειά προσωπική φιλία, πολιτική συναντίληψη, κοινή αγωνία για το μέλλον της Πατρίδας μας. Πολιτεύτηκε με ήθος, με επιχειρήματα και προπαντός με ανυπέρβλητη μαχητικότητα. Η οικογένειά του, τα Χανιά, η Παράταξή του, οι φίλοι του, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Στην Σέβη και τα τρία παιδιά τους τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου. Αιωνία του η μνήμη».

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live