14.8 C
Chania
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026

Anonymous: Η NASA υποστηρίζει ότι έρχονται οι εξωγήινοι | Βίντεο

Ημερομηνία:

H NASA είναι έτοιμη να αποκαλύψει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, ανακοίνωσαν οι «Anonymous» σημειώνοντας ότι “το τεράστιο κόστος των διαστημοπλοίων που χρηματοδοτούνται από φόρους και μαύρα ταμεία δείχνουν ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που πιάνει το μάτι ή η γνώση του κοινού”.

Μάλιστα στο επίμαχο βίντεο που ανάρτησαν υποστηρίζουν επίσης ότι η ΝASA έχει ανακαλύψει ένα αστρικό σύστημα, κοντά στο δικό μας, μέσω του κόκκινου νάνου «TRAPPIST-1», το οποίο μπορεί να έχει επτά πλανήτες σαν τη Γη που περιστρέφονται γύρω από αυτόν και απέχει μόλις 39 έτη φωτός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατο συνέδριο της NASA ανακοινώθηκε η ανακάλυψη πως “είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη εξωγήινης ζωής», με χαρακτηριστική δήλωση του καθηγητή Τόμας Ζουρμπούχεν ο οποίος είπε πως “είμαστε πολύ κοντά σε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της ιστορίας μας”.

Τέλος οι Αnonymoys ισχυρίζονται ότι “η ΝΑSA υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι έρχονται» και τα ανάλογα στοιχεία θα δοθούν στη δημοσιότητα.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=HGh8n1XxDrg”]

Φώτο: NASA/JPL-Caltech via AP

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου Γεωργίου Μυλωνάκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου Γεωργίου Μυλωνάκη για την 25η Μαρτίου: Έκκληση για ενότητα, αλληλεγγύη και διαφύλαξη των αξιών της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Επιμελητήριο Χανίων: Το Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς κινδυνεύει να χάσει τον αναπτυξιακό του ρόλο

Το Επιμελητήριο Χανίων αντιδρά στην απόφαση της Π.ΑΝ.ΕΤΑΙ.Κ. να παραχωρήσει το Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς για δομή μεταναστών. Ζητά δέσμευση για προσωρινό χαρακτήρα και χρηματοδότηση της μελέτης του Πολυτεχνείου Κρήτης.