Την απέραντη θλίψη του για τον θάνατο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη, εξέφρασε με δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, πέθανε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 57 ετών.
«Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ»
Συντετριμμένος ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει σε σχετική δήλωσή του:
«Η απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες. Ένας υπέροχος νέος άνθρωπος, ευγενής, πολιτισμένος, κατηρτισμένος, προσηνής, οικογενειάρχης χάθηκε. Μας συνέδεε βαθειά προσωπική φιλία, πολιτική συναντίληψη, κοινή αγωνία για το μέλλον της Πατρίδας μας. Πολιτεύτηκε με ήθος, με επιχειρήματα και προπαντός με ανυπέρβλητη μαχητικότητα. Η οικογένειά του, τα Χανιά, η Παράταξή του, οι φίλοι του, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Στην Σέβη και τα τρία παιδιά τους τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου. Αιωνία του η μνήμη».
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.