13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Aπό τον Αποκόρωνα ξεκίνησε τον νέο προεκλογικό της αγώνα η Σέβη Βολουδάκη

Ημερομηνία:

Η Σέβη Βολουδάκη, ξεκίνησε χθες την προεκλογική της εκστρατεία με επίσκεψη στις Βρύσες Αποκορώνου όπου συναντήθηκε και ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της, ενώ ζήτησε εκ νέου την στήριξή τους στην παράταξη της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

Σήμερα Τρίτη, 30 Μαΐου, η κ. Βολουδάκη είχε συνάντηση με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών για την τήρηση των κανόνων που σχετίζονται με την εργασία, η διακριτική μεταχείριση και ύπαρξη διαφορετικών εργασιακών καθεστώτων για την ίδια εργασία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, η έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού κ.α

Η κ. Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, δήλωσε: « στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου, αναλύσαμε  θέματα που γενικά απασχολούν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως είναι θέματα ασφάλισης και περίθαλψης, ελέγχων και εξασφάλισης της νομιμότητας, δια βίου εκπαίδευσης, αλλά και θέματα που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τον νομό, όπως είναι οι ελλείψεις στην προσφορά εργασίας σε συγκεκριμένους κλάδους και τα ειδικά προβλήματα των εποχιακών. Η Νέα Δημοκρατία έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων και είναι βέβαιο, ότι η νέα κυβέρνηση της, συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης τετραετίας, θα επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα».

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...