16.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Θλίψη στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης – Έφυγε ο Δάσκαλος αποστάσεων – υπερασποστάσεων Τάκης Σκουλής

Ημερομηνία:

Το Διοικητικό Συμβούλιο ,οι αθλητές & τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης-Ίκαρος συμμετέχουν με θέρμη στο πένθος για τον θάνατο του δασκάλου των αποστάσεων- υπεραποστάσεων Τάκη Σκουλή.

“Ο φίλος Τάκης φίλος του Συλλόγου μας και λάτρης της Κρήτης συμμετείχε σε πολλούς αγώνες μας και είχε τιμηθεί από τον Σύλλογό μας.

Ο Τάκης πού έτρεξε στο Σπάρταθλο αγώνα 246χλμ για 5 συνεχόμενες χρονιές από το πρώτο Σπάρταθλον το 1983 μέχρι και το 1987, με εκατοντάδες συμμετοχές σε Μαραθωνίους & αγώνες υπεραποστάσεων  σε Ελλάδα και εξωτερικό. τον  Τάκη που πάντα με το χαμόγελο και με προθυμία μοιραζόταν αφιλοκερδώς με όλους μας τις γνώσεις του,που υπήρξε πρωτοπόρος των υπεραποστάσεων όταν αυτές ήταν ακόμη κυριολεκτικά άγνωστες στην Ελλάδα.

Σκουλής
Στέλνουμε την αγάπη μας στη λατρεμένη σύζυγο του Τιτίκα και της ευχόμαστε καλό κουράγιο

Ο Σύλλογός μας θα αφιερώσει μέχρι το τέλος του χρόνου όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις στην μνήμη του και ο Μινωικός Άθλος αγώνας υπεραπόστασης Φαιστός Κνωσός θα γίνεται κάθε χρόνο στην μνήμη του ως ελάχιστος φόρος τιμής,

Φίλε- δάσκαλε Τάκη καλό ταξίδι και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει”, αναφέρεται, σε σχετική ανακοίνωση.

 

“>

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας και τελευταίος εκδότης της εφημερίδας “Η ΤΟΛΜΗ” Σπύρος Καλλέργης

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού επιχειρηματία, πολιτικού και...