16.7 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

Creta Farms: Εξασφάλισε προστασία από τους πιστωτές της

Ημερομηνία:

Δεκτό έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου το αίτημα της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms να απαγορευτεί προσωρινά η λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης, καθώς και η λήψη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η Creta Farms, στo πλαίσιο διασφάλισης και προστασίας της δραστηριότητάς της, είχε καταθέσει στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου, στις 25 Οκτωβρίου 2019, αίτηση για τη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με το άρθρο 106 α’ παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

H απόφαση του δικαστηρίου απαγορεύει προσωρινά τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης, καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, περιλαμβανομένων της συντηρητικής κατάσχεσης και της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών, καθώς και της έκδοσης προσωρινής διαταγής σε βάρος της περιουσίας της εταιρείας για τις υφιστάμενες οφειλές της έναντι του συνόλου των πιστωτών της.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή: Προσπάθεια εξαπάτησης επιχειρηματιών από επιτήδειους με δήθεν ιδιότητα ελεγκτών στην Περιφέρεια Χανίων

Η Περιφέρεια Χανίων προειδοποιεί για επιτήδειους που προσποιούνται τους ελεγκτές υγείας. Ζητούν επίδειξη υπηρεσιακής ταυτότητας και ενημέρωση της Αστυνομίας.

Χρηματοδότηση 1,85 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης για αποκατάσταση στο «Μέγαρο της Βασίλισσας» και αναβάθμιση των διαδρομών στο Ανάκτορο της Κνωσού

Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί με 1,85 εκατ. ευρώ την αποκατάσταση του Μεγάρου της Βασίλισσας στην Κνωσό και νέες διαδρομές για ΑμεΑ. Ολοκλήρωση έως Νοέμβριο 2029.

Στις Βρυξέλλες το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης για τη συνάντηση των κέντρων ενημέρωσης της ΕΕ

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στη συνάντηση όλων των κέντρων Europe Direct της Ευρώπης στις Βρυξέλλες, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Κρήτης Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή. Συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο.