19.7 C
Chania
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, 2026

H απάντηση στη διαφήμιση του Jumbo, είναι αυτή | Βίντεο

Ημερομηνία:

Χτύπα σαν άντρας. Το πασχαλινό αυγό. Αλλά και τον σεξισμό. Το βίντεο του Jumbo για το Πάσχα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, οι περισσότερες εκ των οποίων εστίασαν στην ατάκα με την οποία έκλεινε το σποτ.

Μεταξύ άλλων είχαμε και την αντίδραση του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, που ζητά την απόσυρση της διαφήμισης και κάνει λόγο για “προτροπή σε σεξιστικό και στερεοτυπικό περιεχόμενο για τη βία ενάντια στις γυναίκες”. Φυσικά, το σποτάκι έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο με τη διεξαγωγή ενός άτυπου debate.

Άλλοι το βρήκαν αστείο, άλλοι προσβλητικό, άλλοι απλώς, cult. Όπως και να’ χει, η διαφημιστική ομάδα του Jumbo κατάφερε να κερδίσει άφθονο “δωρεάν χρόνο” προβολής στα social media της χώρας, και όπως φαίνεται ο ντόρος θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Πάσχα.

H “απάντηση”:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zf9l9AfCF9k”]

news247.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Run Greece Ηράκλειο 2026 – Η αθλητική γιορτή της Κρήτης επιστρέφει

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Run Greece Ηράκλειο 2026. Στις 29 Μαρτίου η 13η διοργάνωση με αγώνες 10χλμ, 5χλμ, Family Run 600μ και παιδικό 1.000μ. Μέρος των εσόδων για την Παιδιατρική Ογκολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ.

ΕΛΜΕ Χανίων: Κάλεσμα σε αντιπολεμική κινητοποίηση για το αεροπλανοφόρο USS G. Ford στη Σούδα

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί σε αντιπολεμική κινητοποίηση σήμερα Τρίτη 24/2 στις 18:00 στην Αγορά, μετά την άφιξη του αεροπλανοφόρου USS G. Ford στη βάση της Σούδας.

Δήμος Αποκορώνου: Ανοίγει η πλατφόρμα για άδειες κοινοχρήστων χώρων 2026

Ο Δήμος Αποκορώνου καλεί επιχειρηματίες να υποβάλλουν αιτήσεις για άδειες χρήσης κοινοχρήστων χώρων 2026 έως 31/03/2026. Απαιτούνται 4 δικαιολογητικά και δημοτική ενημερότητα.

Συνάντηση Μαρίας Κοζυράκη με τον νέο Διοικητή της 44ης Στρατιωτικής Διοίκησης ΤΑΛΩΣ

Συνάντηση Μαρίας Κοζυράκη με τον νέο Διοικητή της 44ης Στρατιωτικής Διοίκησης ΤΑΛΩΣ, Ταξίαρχο Φώτιο Αρμπή. Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας, πολιτικής προστασίας και ΠΑΜ-ΠΣΕΑ.