29.9 C
Chania
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026

H “βόμβα” από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Πρέβελη ήταν μπόιλερ θερμοσίφωνα

Ημερομηνία:

Η «βόμβα» που βρέθηκε στο φαράγγι Κουρταλιώτη στην Κρήτη τελικά ήταν… μπόιλερ θερμοσίφωνα, όπως αποκάλυψε η αυτοψία που διενεργήθηκε από εμπειρογνώμονες. Το θέμα ήρθε στο «φως» όταν ένα κοριτσάκι που έκανε διακοπές στην περιοχή, παρατήρησε το περίεργο σκουριασμένο αντικείμενο, και το έδειξε στον πατέρα της.

Όσοι είδαν το αντικείμενο θεώρησαν πως ήταν βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αρχές. Άνδρες της αστυνομίας, λιμενικοί, εμπειρογνώμονες αλλά και μέλη του στρατού έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Μετά, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να δημοσιεύσουν τη σχετική “είδηση” για να πάρει πανελλαδικές διαστάσεις από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης που ψάχνουν για ειδήσεις στην ανομβρία του Αυγούστου.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η αυτοψία του αντικειμένου και διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για βόμβα αλλά για μπόιλερ θερμοσίφωνα. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε το εύρημα ήταν σε τέτοια κατάσταση που πολύ εύκολα θα μπορούσε κάποιος να το μπερδέψει με βόμβα.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρεις συλλήψεις στο Ρέθυμνο για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις ζωοκλοπής

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στον Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου για παράνομη οπλοκατοχή. Κατασχέθηκαν 927 φυσίγγια, κυνηγετικό όπλο και μαχαίρια. Εντοπίστηκαν επίσης παραβάσεις ζωοκλοπής.

Αυγερινός: Δεν έχουμε πόρους για να ανοίξουμε γραφεία – Χιλιάδες εγγραφές καθημερινά

Την απάντηση του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» στις συζητήσεις περί κάμψης...

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα συμμετοχής για τη Γ’ Περίοδο του Ολοήμερου Αθλητικού Σχολείου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα συμμετοχής για τη Γ' Περίοδο του Ολοήμερου Αθλητικού Σχολείου (20-31/7/2026). Αναστολή προγράμματος στο Κλειστό Καμπανίου λόγω έλλειψης προσωπικού.