11.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

H Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων ζητά να δοθούν άμεσα οι παραλίες στους δήμους

Ημερομηνία:

Με επιστολή της η Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων διαπιστώνει ότι ενώ η τουριστική περίοδος ξεκίνησε, λίγα έχουν γίνει σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των παραλίων. Η θέση της Ένωσης είναι ότι οι παραλίες πρέπει να δοθούν στους δήμους που οφείλουν με τη σειρά τους να είναι οι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια και ότι άλλο χρειάζονται οι χρήστες της.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Διαβάζουμε και ακούμε τις τελευταίες ημέρες ότι δεν έχει λυθεί το θέμα με την διαχείριση των παραλιών ενώ η τουριστική περίοδος ήδη έχει ξεκινήσει.

Η άποψη της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων είναι οι παραλίες πρέπει να αποδοθούν στους δήμους ώστε να έχουν τη διαχείριση και να είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια και ότι άλλο χρειάζονται οι επισκέπτες μιας παραλίας.

Το ίδιο πρόβλημα διαπιστώνουμε ότι ισχύει για τις πιο γνώστες και πολυβραβευμένες παραλίες του νομού μας γνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα κτλ, όπου αυτή τη χρονική περίοδο δεν υπάρχει ακόμα η οργάνωση σε επίπεδο ομπρελών κτλ, με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο υποβάθμισης του τουρισμού μας.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε να δοθεί άμεσα η διαχείριση στους σχετικούς δήμους ,ώστε να καταφέρουν σύντομα να οργανώσουν τις παραλίες για  να εξυπηρετηθούν άμεσα οι επισκέπτες του νομού μας.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...