31.6 C
Chania
Τρίτη, 30 Ιουνίου, 2026

Hράκλειο: Τα τελευταία λόγια του 65χρονου αυτόχειρα στην υπάλληλό του

Ημερομηνία:

Τα χρέη ήταν που έφεραν σε απόγνωση τον 65χρονο ιδιοκτήτη αποθήκης πλαστικών στην περιοχή της Φορτέτσας.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο ίδιος δεν άντεξε την πίεση και έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στην ίδια του την επιχείρηση.

Ο 65χρονος είναι ένα ακόμη θύμα της οικονομικής κρίσης στην Κρήτη.

Όπως κάθε μέρα πήγε στη δουλειά του. Στην αποθήκη με τα πλαστικά. Κάποια στιγμή είπε στην υπάλληλό του που ήταν και η τελευταία που τον είδε ζωντανό: «Θα πάω για λίγο, κάτω, στο υπόγειο».

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν είχε προσχεδιάσει τα όσα επακολούθησαν ή αν κινήθηκε από μια παρόρμηση απελπισίας όσο βρισκόταν μόνος του. Η ώρα περνούσε και ο 65χρονος αργούσε να ανέβει. Ανήσυχη, η υπάλληλος κατέβηκε στην αποθήκη για να τον βρει και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα του απαγχονισμένου κορμιού του. Εκείνη ήταν που ειδοποίησε τους συγγενείς του και τις αρχές.

Ο κατάλογος με τα θύματα της οικονομικής λαίλαπας, μακραίνει και σε τοπικό επίπεδο, με τον πιο δραματικό και επώδυνο τρόπο….

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Επιστολή στον Υπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο Χανίων

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με πέντε προτάσεις για το Νοσοκομείο Χανίων. Ζητούν κήρυξη άγονης γραμμής, προσλήψεις προσωπικού και αναβάθμιση των ΤΕΠ.

Συνελήφθη 73χρονος στα Χανιά με ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη 73χρονος στα Χανιά με ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ζωοκλοπή-ζωοκτονία και ενδοοικογενειακή βία. Η προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Χανίων.

Προσοχή: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στα Χανιά από 1η Ιουλίου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Β.Ο.Α.Κ. στα Χανιά από 1/7 έως 1/9/2026. Στένωση λωρίδων στο τμήμα Χανιά-Γεωργιούπολη και στον Κόμβο Νωπηγείων.

ΕΛΜΕ Χανίων: Παράσταση διαμαρτυρίας για πειθαρχικές κλήσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει πειθαρχικές κλήσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και προκηρύσσει παράσταση διαμαρτυρίας στις 2/7/2026.