Υπερδιπλασιάστηκαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων ενόψει εκλογών – Θα ψηφίσουν περισσότεροι απο όσους ψηφίζουν για τον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας!

Κανένα σχόλιο

Σε μία σημαντική “καταγγελία” προχώρησε το μέλος της παράταξης “Αγωνιστική Συνεργασία Εμπορων Χανίων” κ. Νίκος Ζωγραφάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, μέσα σε λίγες ημερες, και ενόψει των επικειμενων εκλογων για τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, τα μέλη με δικαίωμα ψήφου υπερδιπλασιάστηκαν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος ενέκρινε 693 νέες εγγραφες που μαζί με τα παλιά μέλη που είχαν ήδη δικαίωμα ψήφου (520), ανεβάζουν τον αριθμό των εμπόρων που θα ψηφίσουν σε 1.213.

"Sponsored links"

Όπως τονίζει ο κ. Ζωγραφάκης:

“Στις εκλογές του ΕΣΧ για να έχετε μια εικόνα, παίζει να ψηφίσουν ακόμα και διπλάσιοι από όσους ψηφίζουν στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας”

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Αυτή την στιγμή γράφεται ιστορία στο συνδικαλιστικό κίνημα και την καταγράφει μεσάνυχτα Αυγουστιάτικα για λογαριασμό σας, όχι κάποιος έγκριτος δημοσιογράφος αλλά ένας ταπεινός καμεραμανατζής, με την ελπίδα να ασχοληθούν και οι έγκριτοι. 😁

Απο ώρα σε ώρα υπερδιπλάσιαζονται τα μέλη του Εμπορικός Σύλλογος Χανίων με δικαίωμα ψήφου καθώς είναι σε εξέλιξη Δ.Σ. για να επικυρώσει τις νέες εγγραφές.

Καλωσορίζω τους περισσότερους από 784 (!) συνάδελφους, που για διάφορους λόγους ο καθένας δέχτηκαν μετά από πίεση μεγάλων ή μικρότερων πολιτικών γραφείων, κουμπάρων, μπατζανάκιδων και άλλων φορέων, να γίνουν μέλη του συλλόγου μας.

Αυτό είναι καλό!

Το κακό είναι πως κάποιοι αλήτες λογίζουν συναδέλφους για πρόβατα σταυλισμένα με δικαίωμα ψήφου!

Λίγη ντροπή αν είχαν, πριν πάνε να τους βρουν για να τους γράψουν στον σύλλογο για να ψηφίσουν το ένα ή τον άλλο συνδιασμό, θα έκαναν τον κόπο να πουν δημόσια, να γράψουν μια σελίδα για το τι θέλουν να κάνουν στον ΕΣΧ

"Sponsored links"

Κάτι, για τα μάτια του κόσμου.

Για μην αισθάνονται ντιπ μ@λάκες οι ψηφοφόροι.

Στις εκλογές του ΕΣΧ για να έχετε μια εικόνα, παίζει να ψηφίσουν ακόμα και διπλάσιοι από όσους ψηφίζουν στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας! 😁

Αυτό από μόνο τους είναι ΝΙΚΗ για την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων ✊

και στο χέρι των συναδέλφων είναι να φέρουν ξανά την νίκη και στην κάλπη.

Τα προβλήματα μας τα ξέρουμε καλά, όπως ξέρουμε ότι κανείς πολιτικάντης δεν ασχολείται με το σύλλογο μας για το καλό μας.

Μείνετε συντονισμένοι.

Όπως σας υποσχέθηκα σε αυτές τις εκλογές του ΕΣΧ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, το μπλεπρασινοροζουλί

Εκ του καταστήματος

////

Update 2/8 8:40 ΠΜ

Πρωί τελείωσε το δσ

Συνολικά εγκρίθηκαν 693 νέες εγγραφές.

Τακτοποιημένα παλιά μέλη με δικαίωμα ψήφου 520. Συνολικά 1213 έχουν δικαίωμα ψήφου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live