13.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Kάλυκες, όπλα και μία σύλληψη για πυροβολισμούς σε εκδήλωση

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη ενός Ρεθυμνιώτη προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης μετά την ρίψη άσκοπων πυροβολισμών κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου και τον εντοπισμό στον περιβάλλοντα χώρο, ούτε λίγο ούτε πολύ 373 καλύκων διαφόρων διαμετρημάτων.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου συνελήφθη ο υπεύθυνος της διοργάνωσης και ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πυροβόλο όπλο,
  • γεμιστήρα πυροβόλου όπλου και
  • -150- φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm.

Επιπλέον, έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή ενός ακόμη ημεδαπού άνδρα, στις ανωτέρω πράξεις, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -2- πυροβόλα όπλα,
  • -2- γεμιστήρες πυροβόλων όπλων και
  • μαχαίρι τύπου «ΚΑΤΑΝΑ».

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καρυστιανού: «Το κίνημα μπορεί να γίνει κόμμα»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ιδρύσει κόμμα η Μαρία Καρυστιανού,...

Τιμές τροφίμων στην Ευρώπη: Ποιες χώρες είναι οι πιο ακριβές και πού κατατάσσεται η Ελλάδα

Η Ευρώπη είναι μια ποικιλόμορφη ήπειρος με σημαντικές διακυμάνσεις στις τιμές...