17.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Kασσελάκης για Τάιλερ: «Έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο – Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»

Ημερομηνία:

Οι αλλαγές που φέρεται αποφασισμένος να φέρει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ξεκινούν από τον ρόλο που θα κληθεί να παίξει ο… σύντροφός του.

Μετά τη νικητήρια μάχη που έδωσε για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε και ανέδειξε τη συμβολή του συντρόφου του στη νίκη του.

«Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον σύντροφό του Τάιλερ.

Κάτι θα έχει στο μυαλό του ο Στέφανος Κασσελάκης, ανακοινώνοντας μάλιστα στον κόσμο πως ο Τάιλερ «έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο μας».

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ ολόψυχα που τον έχετε υποδεχτεί και αγκαλιάσει τόσο πολύ».

Δεν υπάρχουν περιπτώσεις στην ιστορία της Ελλάδας (ή οποιασδήποτε άλλης χώρας από όσο γνωρίζουμε) όπου οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι προέδρων κομμάτων ή πρωθυπουργών να έχουν τον οποιοδήποτε ρόλο. Ίσως όμως ο Κασσελάκης έχει άλλες ιδέες στο μυαλό του.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΕΣΥ: Όχι στην υποκατάσταση δημοσιογράφων από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Την έντονη αντίθεσή της σε πρακτικές ΜΜΕ που επιχειρούν...

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης...

Εισαγγελική παρέμβαση για τη σιωπή του “Φραπέ” στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών μπαίνει ο Γιώργος Ξυλούρης,...