17.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Le Figaro: Μόνο ο αέρας που αναπνέουν οι Έλληνες δεν φορολογείται

Ημερομηνία:

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι με την υπερψήφιση των μέτρων που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τσουνάμι έμμεσων φόρων, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ελπίζει ότι οι δανειστές θα απελευθερώσουν τη δόση των 5,4 δισ. ευρώ στο Eurogroup της Τρίτης

«Μόνο ο αέρας που αναπνέουν οι Έλληνες δεν φορολογείται», αναφέρει σε δημοσίευμα της η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι με την υπερψήφιση των μέτρων που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τσουνάμι έμμεσων φόρων, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ελπίζει ότι οι δανειστές θα απελευθερώσουν τη δόση των 5,4 δισ. ευρώ στο Eurogroup της Τρίτης.

«Το νέο πακέτο μέτρων περιλαμβάνει ένα φορολογικό τσουνάμι» και συνεχίζει «από την 1η Ιουνίου, τσιγάρο τέλος. Σε μία χώρα όπου ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται πάντα, πολλοί Έλληνες σχεδιάζουν να κόψουν το κάπνισμα».

Le Figaro

enikos.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΕΣΥ: Όχι στην υποκατάσταση δημοσιογράφων από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Την έντονη αντίθεσή της σε πρακτικές ΜΜΕ που επιχειρούν...

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης...

Εισαγγελική παρέμβαση για τη σιωπή του “Φραπέ” στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών μπαίνει ο Γιώργος Ξυλούρης,...