15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Mε εράνους εξοπλίζονται με υγειονομικό υλικό τα νοσοκομεία της Κρήτης – Νέα προσφορά της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής

Ημερομηνία:

Σημαντικό υγειονομικό υλικό που θα διανεμηθεί στα νοσοκομεία της Κρήτης θα παραλάβει τη Δευτέρα η 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη δωρεά, της Παγκρητικής Ενωσης Αμερικής, με αναλώσιμο υγειονομικό, όπως επιδέσμους, σύριγγες, γάντια, συσκευές αναρρόφησης, πιεσόμετρα, κ.α., που φθάνουν στην Κρήτη με κοντέινερ μέσω του IOCC και προορίζονται να διανεμηθεί σε όλες τις μονάδες υγείας ευθύνης της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Το περιεχόμενο της δωρεάς θα παραληφθεί το πρωί από τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, παρουσία της εκπροσώπου στην Ελλάδα του IOCC Δέσποινας Κατσιβελάκη, της Εκπροσώπου στην Ελλάδα της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής Αμαλίας Καλογριδάκη, της εκπροσώπου Κρήτης του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μαρίας Χναράκη και μελών της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του νέου Αθλητικού Κέντρου στα Δύο Αοράκια, έως την κατανομή, διανομή και παραλαβή των υλικών από τα νοσοκομεία.

Η παραχώρηση του χώρου για τη φύλαξη του υλικού γίνεται μετά από τη θετική ανταπόκριση του Δήμου Ηρακλείου, στο σχετικό αίτημα που διατυπώθηκε.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...

Χανιά: Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, λίγο πριν τον αποκλεισμό του Αεροδρομίου | Φωτός+Βίντεο

Σε τροχιά κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους εισέρχονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι...

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...